AKTUELNO

Ana i David se ne odvajaju jedno od drugog, a svima su jasno stavili do znanja koliko su zaljubljeni.

David Dragojević i Ana Korać uzburkali su javnost svojom emotivnom vezom koju su otpočeli pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2''. Naime, David je Aleksandru Subotić javno ostavio zbog Koraćeve, ubrzo nakon što je ona diskvalifikovana iz ''Zadruge 2''.

Budući da su Ana i David sve bliži, kao i da su bili intimni pod tušem, želeli smo da čujemo kakvo mišljenje ima sada njegova majka, Biljana Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje o vreloj akciji Davida i Ane, Biljana nije imala komentar, pod izgovorom da ne prati dešavanja u rijalitiju, pa je sledećim odgovorom rekla sve. Kako je poznata po svom britkom jeziku, hteli smo da saznamo da li odobrava s*ks njenog naslednika i Koraćeve, te je Biljana odgovorila da ona ne može da utiče na to.

- Ko sam ja da se pitam tu? On uglavnom radi šta on hoće, ne mogu tu nešto da utičem, ali nisam za to - odgovorila je Biljana.

Zanimalo nas je i kakva će situacija biti kada David izađe sa velelepnog imanja, budući da se Aleksandra, po Biljaninim rečima i dalje nalazi kod nje u kući, a ona je priznala da ipak nije na Subotićkinoj strani, ali i da će njen sin morati da obavi ozbiljan razgovor s njom po izlasku iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

- Ne znam šta će se dešavati, svakako David je dužan da porazgovara sa Aleksandrom, što bi bilo ljudski i fer prema njoj. Da me ne shvati neko pogrešno, ja nisam na Sandrinoj strani, ali kada nešto nije u redu - nije. Nisam odobravala ni Aleksandrinu histeriju na početku, ali ni ono što je David uradio sa Anom, ne znam odakle mu takva transformacija. Kada budem pričala sa njim, onda ću nešto više moći da vam kažem - rekla je Biljana za Pink.rs.

Tokom gostovanja u jednoj od emisija posvećenoj ''Zadruzi 2'', Biljana je prokomentarisala mišljenje fanova da je pod Aleksandrinim uticajem, pa je i ovog puta ostala nedorečena, te je suzdržano i kratko prokomentarisala.

Foto: TvPink Printscreen

- Upravo zato komentarišu neki gledaoci, zato što je on ipak moj sin, pa Bože moj, niko to ne gleda sa neke strane ljudskosti. Ja sam se postavila u Aleksandrinu situaciju, bilo koja žena da se stavi u njenu situaciju, isto bi odreagovala.

Biljana je za kraj uporedila obe snajke, ali ćemo to ostaviti vama da odlučiti na čiju stranu je stala i zbog čega.

-Ja Anu ne poznajem, ne mogu da komentarišem, ali isto tako za Aleksndru znam da je devojka okej. Anu stvarno ne mogu da komentarišem, osim onog sto sam čula po novinama i kako se predstavlja.

Autor: O. B.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'