AKTUELNO

Internet sezacija otkrila je do sada nepoznate detalje iz života u emisiji televizije Pink.

Poslednjih nedelja svi korisnici društvenih mreža bruje o Zoranu Šumadincu, koji je hit pesmom "Autotjun" zaludeo region! U rekordnom roku ova pesma zaradila je skoro četiri miliona pregleda na Jutjubu i mnoštvo komentara, uglavnom podrugljivih. Iako o njemu svi pričaju, malo ko zna ko je Šumadinac ustvari.

Foto: TvPink Printscreen

- Javilo se mnogo toga - mnogi, recimo, govore da kada se vrate viđaju neke tunele, sirene i neke stvari. Ja definitivno tvrdim da od toga nema ništa - postoji jedna velika svetlost, ulaziš i ideš na neku vrstu osude, to se zove kod nas - mitarstva... Ima ukupno dvadeset. Ako je sve u redu, prođeš i uđeš u kompletnu svetlost, a ako ne onda ideš u tamu gde, ja ne znam... Nisam to video. Išao sam ka svetlosti - objasnio je Šumadinac, koji je priznao da je kod sebe posle kliničke smrti spoznao sposobnosti koje ranije nije imao.

Foto: TvPink Printscreen

Zoran Petrović, koji se predstavlja umetničkim nadimkom Šumadinac, rođen je u Austriji. Kako kaže, završio je novinarstvo, a potom se preselio u Gornji Milanovac, gde danas stanuje. Pažnju je privukao da je doživeo čak tri kliničke smrti, o čemu je govorio i sinoć u emisiji "Amidži šou", kada je potvrdio da je posle svega što mu se izdešavalo dobio posebne "moći".

- Nisu to moći, svi mi ljudi imamo neko šesto čulo. Ta šesta čakarna polja se nalaze na čeonom delu, to je svevideće oko, samo treba da ga koristimo, a ono nam se vraća kroz intuicije i snove. Samo treba da ga pratimo i sve će biti u redu - objasnio je Šumadinac u emisiji "Amidži šou".

Pink.rs

#Zoki Šumadinac

'