AKTUELNO

Ljubavna romansa nije dugo trajala!

Vuk Mob jedan je od najpopularnijih mlađih repera u našoj zemlji, a nedavno se našao u žiži medijskog interesovanja zbog veze sa pevačicom Milenom Ćeranić. Par je nakon kratkog perioda zabavljanja odlučio da stavi tačku na svoju romansu, a Vuk je otkrio za emisiju "Premijera" i zašto.

Bili smo nešto kratko u vezi, odlučili smo da je mnogo bolje da budemo prijatelji i dalje se viđamo, dolazi kod mene kući, u studiju sarađujemo. Završavam joj novu pesmu i mislim da će napraviti bum sa njom - otkrio je Mob.

Foto: Andrej Nihil, E-stock/Miloš Rafailović

Reper i producent je istakao i šta mu to najviše smeta kod pripadnica lepšeg pola kada je u pitanju emotivni odnos i ko je kriv krah veze sa Ćeranićevom.

Sada ću malo da uvredim sve žene, ali žene kao žene su malo posesivne. Nije ni ona toliko kriva, koliko sam ja. Jednostavno, ne volim da me niko ograničava, ne volim da se nikom javljam, da se nikom pravdam - objasnio je reper.

Foto: YouTube screenshot

Kako Vuk reaguje na fotografije koje dobija na Instagramu, a koje su veoma često i eksplicitnog sadržaja, pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: REKLI SU MI DA NE MOGU DA SE IZLEČIM... Saša Kapor već SEDAM GODINA vodi bitku s BOLEŠĆU za koju NEMA LEKA! Ovo je njegova priča (FOTO)

M.S.

#Milena Ćeranić

#Vuk Mob

'