AKTUELNO

I večeras vas očekuje veoma uzbudljiva epizoda najpopularnijeg šou programa u regionu.

Ovog četvrtka u emisiji "Ja imam talenat", budući roditelji, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nisu krili osećanja prema najmađim takmičarima.

Foto: Printscreen

Estradni par imao je priliku da upozna talentovanu devojčicu, koja ih je toliko očarala da su odmah poželeli da je usvoje.

Foto: Printscreen

Režija, recite roditeljima da mogu da idu kući, ja ovo vodim svojoj kući, ovo je neverovatno - rekao je Rasta, a onda je iskoristio priliku da se fotografiše sa preslatkom takmičarkom.

I Ana je bila oduševljena jednom od najmlađih učesnica najpopularnijeg šou programa na svetu, pa ju je pred kamerama pozvala da pođe sa njom i Rastom u njihov topli dom.

Takmičari su na različite načine pokušali da šarmiraju žiri, a jedan mladić je na kraju rep pesme izgovorio rečenicu koja je nasmejala sve.

Valja li ovo, Stefane? - upitao je kandidat repera.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, nekim takmičarima ništa nije pomoglo da osvoje simpatije žirija.

Možda bi pobedio na nekom takmičenju od prvog do četvrtog razreda osnovne škole - bio je oštar Srđan Žika Todorović, a jedan kandidat iznervirao je i Rastu.

Foto: Printscreen Youtube

Koji kandidati su uspeli da oduševe, a koji da iznerviraju žiri, saznaćete ako ostanete večeras u najpopularniji šou program u regionu, "Ja imam talenat", od 21:15h, samo na Televiziji Pink.

Autor: M. Đurović

#Ja imam talenat

#Reper

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#glumac

'