AKTUELNO

Ovo su najnovije fotografije pevačice koja je ovih dana u žiži medijske pažnje.

Popularna pevačica Jelena Karleuša i danas se pojavila na snimanju jedne emisije, i to opet poslednja. Pevačica je kao i juče, dovežena na sporedni ulaz. Ona je došla u pratnji menadžera, koji je kao i juče, gurao novinare i fotoreportere kako je ne bi slikali, niti se približili pevačici.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Karleuša se danas pojavila u kombinaciji u kojoj je otkrila gole grudi, a dubok dekolte prekrila je ogromnom ogrlicom. Pevačica ni danas nije želela da daje izjave za medije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, pre oko nedelju dana pevačica se našla u centru skandala kada je obelodanjeno da joj je bosanski fudbaler Ognjen Vranješ navodno slao fotografije i poruke eksplicitnog sadržaja, a koje su dospele u javnost. Ovo je veoma potreslo porodicu Karleuša - Tošić, a Jelena je odlučila da odmah spakuje svoje kofere i sa ćerkama otputuje kod Duška u Kinu kako bi se sklonila od svega. Pevačica se iz Kine vratila u Beograd, a niko ne zna sa sigurnošću da li je Jelena kasno preksinoć ili juče ujutru letom doputovala u Beograd, ali se pretpostavlja da je sve obavijeno velom tajni kako bi zaštitila svoje ćerke od medija.

Autor: Pink.rs

#Jelena Karleuša

#pevačica

'