AKTUELNO

Pevačica i denser iz dugogodišnjeg braka imaju dve ćerke.

Estradni par ''Đogani fantastiko'' Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a iz dugogodišnjeg braka imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu.

Foto: YouTube screenshot

Silvija je već i sama mama male Tije, dok Marinela kreće stopama svojih roditelja. Naime, ona se publici 2013. godine predstavila u jednom muzičkom takmičenju nakon čega je osnovala grupu ''H2O''. Đole je Marinelu sve vreme tokom takmičenja bodrio i podržavao, a predstavljao ju je kao novu Ejmi Vajnhaus.

Foto: Printscreen

Meni roditelji mogu sutra album da snime, ali ja nisam htela tako da se predstavljam, već da sama htela na takmičenju pokažem svoje kvalitete - rekla je tada  Marinela.

Marinela se proteklih godina vidno promenila, prolepšala se, sazrela je, a telo je dovela do savršenstva.

Đoletova najstarija ćerka Silvija udala se 2013. godine, a 2014. je na svet donela devojčicu Tiju. Međutim brak nije dugo trajao, pa se Silvija sa suprugom razišla posle dve godine. Silvija trenutno sa svojom ćerkom i Vesnom i Đoletom i njihovom decom zimuje u Sloveniji.

Silvija se nedavno na Instagramu pohvalila fotografijom sa snimanja filma ''Vrati se Zone'' u kojem je igrala lik kafanske pevačice.

Autor: M. K.

#Marinela Đogani

#Silvija Đogani

#Slađa Delibašić

#pevačica

#Đole Đogani

'