AKTUELNO

Njegove koleginice se ovome nisu nadale.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera "Magazin in" predstojeće subote, 19. januara u studiju će ugostiti: zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, voditelje TV Pink Irinu Vukotić i Ognjena Amidžića, kraljicu narodne muzike Lepu Lukić i pop pevačicu Tijanu Dapčević.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen Amidžić je tokom emisije nasmejao svojim šalama sve u studiju, a kako je sve vreme zbijao šale na račun koleginice Irine Vukotić, nju je obradovalo to što je prešao na Sanju u jednom trenutku, pa je ona mogla da odahne.- Prešao je malo na Sanju, nastavi, nastavi slobodno - rekla je Irina čime je sve nasmejala, a Amidžić je ovim sve šokirao:

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U KECELJI, A NE KUVA: Seka Aleksić se pohvalila novim hobijem svog supruga, VELJKA U OVOM IZDANJU JOŠ NISTE VIDELI!

- Ima nešto što nije u redu da iznosim - rekao je Ognjen pred kamerama emisije ''Magazin In'' i zaintrigirao sve u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Budite uz program TV Pink u subotu, 19. januara u 17 sati i ne propustite još jedno spektakularno izdanje emisije ''Magazin In''!

Autor: Pink.rs

#Irina Vukotić

#Magazin In

#Ognjen Amidžić

#Sanja Marinković

'