AKTUELNO

Svaki trenutak provodi sa ćerkama.

Pre nekoliko dana kao bomba je u medijima odjeknula vest da je poznati estradni par, Ana Kokić i Nikola Rađen, rešio da okonča svoj brak.

Foto: Beta, Pink.rs

Oni su papire za razvod potpisali na Božić, a Rađen je istog dana otputovao u Moskvu, dok Ana vreme provodi sa njihovim ćerkicama u Beogradu.

Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je pevačicu u jednom njenom danu, koji je bio prepun obaveza. Ono što se prvo može primetiti jeste da Ana i dalje vozi Rađenov autobomil, ali i da živi u stanu svojih roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STAO U ODBRANU BIVŠE ŽENE! NAKON EKSPLOZIJE EMOCIJA U EMISIJI 'AMIDŽI ŠOU', Sloba javno podržao Kiju i ovako zapušio usta hejterima! (FOTO)

U ovom stanu, Kokićeva i njene ćerkice žive već dve godine, pa se može pretpostaviti da u ovom braku stvari ne funkcionišu baš najbolje već određeni vremenski period.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je usnimljena dok je vodila ćerke na klizanje, a ono što se svakako može primetiti, jeste zabrinut izraz lica koji pevačica nije skidala sve vreme dok je ekipa "Paparaco lova" bila njoj za petama.

R. L.

#Ana Kokić

#Paparazzo Lov

'