AKTUELNO

Stručni žiri emisije je ćerku najveće balkanske zvezde ocenio najvišom ocenom.

U specijalnoj emisiji "Paparazzo lova" zadatak stručnog žirija bio je da oceni koja od dama sa domaće javne scene je najzgodnija. Voditelji Nataša Aksentijević, Sanja Marinković, Predrag Sarapa, modni kreator Saša Vidić, urednica portala Pink.rs Dijana Petrović, kao i urednik i voditelj emisije "Premijera" su Anastasiju Ražnatović ocenili najvišim ocenama i time je stavili na prvo mesto liste najzgodnijih u 2016. godini.

Foto: Printscreen Youtube

Ja Tasu znam od rođenja. I znam sve one njene faze i one debele kad je bila u pubertetu. Ma Tasa sad izgleda kao avion. Ja sam 100 puta rekao Ceci što je nije oterala, ali bukvalno oterala u svet modelinga preko jer sa ovakvim telom je to stvarno trebalo da radi - rekao je Saša Vidić.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona je devojka i obrazovana, i vrlo ambiciozna, i ima harizmu. Meni je ona vrlo slatka, zaista, prava tinejdžerka - rekla je Sanja Marinković.

Foto: Printscreen Youtube

Prateći je na Instagramu i na društvenim mrežama, vidim da ona poprilično vodi računa o svom izgledu i ulaže u svoj izgled - rekao je Ognjen Nestorović.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona ima 18 godina i izgleda lepo, vitka je, visoka, lepa - rekla je Dijana Petrović.

Šta su još članovi žirija rekli o Anastasiji Ražnatović, kao i kako su ocenili ostale dame sa domaće javne scene, pogledajte u emisiji "Paparazzo lov".

Autor: J. V.

#Anastasija Ražnatović

#Paparazzo Lov

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'