AKTUELNO

Ona najčešće izvuče novčić iz česnice.

Naša popularna pevačica Mia Borisavljević najradosniji hrišćanski praznik, Božić, provodi sa svojom porodicom, nevenčanim suprugom Bojanom Grujićem i ćerkicom Emom.

Ona je za portal Pink.rs otkrila zašto se veoma raduje Božiću, koje običaje najviše voli ali i zašto se za ovaj praznik oseća najsigurnije.

Ovaj praznik za mene predstavlja porodičnu sreću i porodicu na okupu. Toplinu u svim domovima i bar se tih dana trudimo da svi radimo nešto lepo i pazimo šta govorimo, jer kažu šta tog dana započnes cele godine te čeka - rekla je Mia, a onda se prisetila svog detinjstva.
Svaki Božić je bio razdragan, pun smeha i radosti. Osećala sam se sigurno uvek na taj dan - navela je pevačica.

Borisavljevićeva je istakla da obožava naše običaje i da svaki za nju ima posebnu čar.

Svi običaji su mi zanimljivi i lomljenje česnice i Božić Bata koji donosi badnjak. Mnogo su nam lepi običaji vezani za ovaj praznik - rekla je Mia.

Nismo mogli a da ne pitamo popularnu pevačicu da li je probala da umesi česnicu za Božić, a ona je priznala da se još nije oprobala u ovoj kulinarskoj sposobnosti.

Nisam probala, jer od moje majke ne možete da dođete na red za kuhinju ni običnim danima, a kamoli tad - istakla je ona kroz osmeh.

Mia nam je otkrila da je upravo ona ta koja skoro svake godine izvuče novčić iz česnice, kao i da će ovaj Božić provesti u društvu svoje porodice i porodice svog životnog saputnika, Bojana.

R. L.

#Božić

#Mia Borisavljević

'