AKTUELNO

Lepa voditeljka za Pink.rs otkrila šta za nju predstavljaju praznici.

Voditeljku Dušicu Jakovljević već godinama publika televizije Pink obožava da gleda u ulozi domaćice rijaliti programa, a od prošle godine ona je, možemo slobodno reći, zaštitno lice "Zadruge".

Kao i svi, i Dušica danas proslavlja Badnji dan u iščekivanju najradosnijeg hrišćanskog praznika, Božića. Za portal Pink.rs ona je otkrila šta za nju predstavljaju ovi praznici.

Mir i spokoj koji vladaju u vreme Božića su posebna priča, splasnula je ona globalna novogodišnja euforija koju smo delili sa svima i sad možemo da se posvetimo porodici, prepričavamo dane koji su za nama, sumiramo prethodnu godinu i iz svega izvlačimo pouke - rekla je Dušica i otkrila koje uspomene na detinjstvo je vezuju za Božić.
Jedan deo Božićne tradicije jeste i prepričavanje situacija iz prethodnih godina, a uvek smo se trudili da se napravi neka nova fora koja će obradovati decu, kao i mene kad sam bila dete. Te naše domišljatosti uvek su se ogledale u čuvenom nameštanju parice u česnici, dečijim reakcijama i preslatkom pravdanju starijih kako ove godine stvarno ništa nisu namestili - kroz smeh je ispričala Dušica.

Foto: Instagram

Na samom kraju Dušica nam je otkrila koji običaj najviše voli kada je ovaj praznik u pitanju.

Svaki deo Badnjeg dana, večeri, Božića je posebna magija i ne bih mogla da izdvojim jedan. Ali moram da kažem da najviše volim sopstveno preispitivanje i razmišljanja o tome kako da budem još bolja prema mojim najmilijima u periodu koji je predamnom - zaključila je Dušica.

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić

#Badnji dan

#Božić

#Dušica Jakovljević

'