AKTUELNO

Voditeljka sa gledaocima Premijere podelila kako slavi najradosniji hrišćanski praznik.

Božić je vreme porodičnih okupljanja i radosti, a tako je i u rodnom kraju voditeljke Jutarnjeg programa televizije Pink Irine Vukotić. Ona je u prazničnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" ispričala kako to izgleda u njenom rodnom Užicu.

Navikla sam da Badnji dan i Božić provodim sa svojom porodicom i to mi je najlepše. Uveče na Badnje veče odemo ispred crkve preko puta moje gimnazije u Užicu, tu provedemo divno veče. Otkad imam Iskru, to je zaista i poseban datum i poseban događaj i svaki praznik ima posebnu lepotu - rekla je Irina.

Foto: TV Pink Printscreen

Irina je otkrila i da svoje roditelje ne viđa često zbog poslovnih obaveza, ali da su Badnji dan i Božić vreme kada su zajedno:

To je posebna draž, u krugu porodice, jedva čekam da vidim svoje roditelje koje ne viđam često, ali sam i dalje maza i onda se radujem tom odlasku. Posle vas direktno krećem Ibarskom magistralom za Užice - našalila se Irina.

Foto: RTV Pink

Voditeljka je istakla i da su joj za Božić pomešane emocije, jer je upravo za taj praznik doživela veliki gubitak u porodici:

Ja sam prošle godine na Božić izgubila jednu od najvoljenijih osoba, a to je moja tetka. Onda sam razgovarala sa sveštenikom koji mi je rekao da samo veliki ljudi i posebne duše odlaze na tako velike praznike. Sada je godinu dana od toga i pomešana su mi osećanja, ali ona je zaista bila jedna posebna duša i imala sam potrebu da je pomenem - prisetila se Irina ovog nemilog događaja.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

PROČITAJTE JOŠ: PRVI PUT U BRESTAČU POSLE NEZGODE: Darko Lazić se oglasio i ovako čestitao Badnji dan! (FOTO)

Pink.rs

#Irina Vukotić

'