AKTUELNO

Tanja Savić otkrila je za "Premijeru" sa kakvim se pitanjiima susreće ovih dana.

Brojni praznici koji se proslavljaju ovih dana donenli su mnogim dama sa domaće javne scene nekoliko kilograma viška, zbog čega sada odlaze na iscrpljujuće treninge, ali to nije slučaj sa pevačicom Tanjom Savić koja je zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

Foto: Printscreen

- Žena kao žena - ima tu uvek da se skine još pokoji kilogram, ali dobro, zadovoljna sam sobom, hvala Bogu - iskrena je Tanja i otkriva da se je nekoliko desetina kilograma dobila tokom trudnoće, zbog čega se sklanjala u Australiju.

Foto: Printscreen

Svaki put kad sam trudna ja se ugojim oko trideset kilograma, ali na svu sreću niste me videli u takvom izdanju, vešto sam bežala - kroz smeh je rekla Tanja pred premijernim kamerama.

Iako se mnogo pisalo o njenim svađama sa roditeljima, pevačica je za "Premijeru" demantovala ovakve navode i otkrila da je praznike provela u porodičnoj kući u rodnom Radincu.

Foto: Printscreen

- Meni je najlepše kod moje majke, kada ona napravi sarmicu, pitu... Tu se obično nabaci koji kilogram, a ja, kao i svako dete, najviše volim maminu kuhinju. Za svaki praznik sam kod majke.

Folk pevačica uskoro će obradovati svoje fanove novim singlom koji nosi naziv "Prostakuša", a za sam kraj intervjua otkrila je sa kakvim se pitanjem često susreće otkako je obelodanila naziv pesme.

Foto: Printscreen

-- Svi me pitaju:"Je l' si ti ta prostakuša?", a ja im kažem da sam morala zbog spota da budem malo i prostakuša - sa osmehom na licu rekla je Savićeva.

Ostatag premijernog intervjua pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Australija

#Premijera

#Tanja Savić

#pevačica

'