AKTUELNO

Otvorio ovo veče na najbolji mogući način.

Prvu emisiju "Pinkovih zvezdica - All stars" u kojoj je tema rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka otvorio je David Radosavljević, koji je izveo pesmu "Na raskršću" poznatog niškog rok sastava "Kerber".

Foto: TvPink Printscreen

Svojim vanserijskim talentom, David je već osvojio milione, a ovoga puta uspeo je da odgovori i na zadatak, pa ga je žiri nagradio sa svih pet stolica.

Petica! Kao da je ovo njegova pesma, kao da nisu neke osamdesete. Vanvremensko pevanje, a i pesma. Leglo ti je potpuno kao da je tvoje. Tvoj izraz se potpuno uklopio u ovo. Iako bi neko pomislio da ti više leži pop. Ti si već postao prepoznatljiv pevač, pod tim nekim glisandom i jodlovanjem. Doneo si ovo na rok način. Mnogo si stamen, mnogo si lep - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Definitivno si odgovorio na temu, svi se slažemo sa tim, dobio si peticu. I stajling i pevanje, sve je bilo od početka do kraja onako kako treba. Ja bih volela da sam te čula u nekoj bržoj, energičnoj pesmi, ali u svakom slučaju ovo je više nego perfektno - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj briljantan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Radosavljević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'