AKTUELNO

Maksimalno uživaju.

Novogodišnje praznike mnoge naše poznate ličnosti provode sa svojim najdražima na egzotičnim destinacijama i toplijim krajevima, a među njima su i Biljana i Janko Tipsarević.

Ovaj par otputovao je na Maldive, gde su se ponovo venčali, s obzirom na to da je Janko svoju izabranicu nakon osam godina braka odlučio da obraduje obnavljanjem bračnih zaveta, što je držao u tajnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Sa druge strane mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe i njegova devojka Tijana Ralić otišli su u Dubai odakle izabranica brata našeg najboljeg tenisera redovno objavljuje fotografije sa odmora i sa svima deli trenutke njihovog uživanja.

Novak Đoković zbog turnira se nalazi u Dohi, a njegova supruga Jelena uživa u čarima ovog mesta i svom mužu daje podršku dok je na terenu. Jelena je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je svima poželela sve najbolje u Novoj godini.

Iza nas je godina za pamćenje! Želim vam srećnu 2019! Neka vas prate zdravlje, sreća i ljubav u svemu što naumite. Koračajte slobodno i potražite vaše izlaske i zalaske sunca... Svaki dan je blagoslov - napisala je Jelena.

PROČITAJTE: Ljajić ponovo zaljubljen: Posle Sofije osvojio srce razvedene Novopazarke sa dvoje dece! (FOTO)

Pink.rs

#Biljana Tipsarević

#Janko Tipsarević

#Jelena Đoković

#Novak Djoković

#Novak Đoković

#Đorđe Đoković

'