AKTUELNO

Mnogima je bila jedna od omiljenih glumica iz filmova "Lude godine".

Rialda Kadrić Šebek jedna je od glavnih glumica u serijalu "Žikina dinastija" koja je u ovim ostvarenjima glumila lik Marije Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda se nakon snimanja ovih filmova odselila za London. Jednom prilikom ona je ispričala da je lik Marije igrala prvi put kada je imala svega 13 godina i da se tada prvi put u životu ljubila pred kamerama ovog filma.

Foto: TV Pink Printscreen

Po završetku gimnazije otišla sam u Pariz na mesec dana. Potom sam otišla u London i tamo zauvek ostala, ali Pariz će ostati moja prva ljubav - rekla je Railda, koja je danas analitički psihoterapeut.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom svog izlaganja u javnosti, glumica je podelila i da je život nije mazio, pa je tako početkom devedesetih godina imala porodičnu tragediju kada joj je iznenada preminula majka.

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.

#Rialda Kadrić

<
'