AKTUELNO

Izneo svoju stranu priče.

U najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2" sinoć je ušla Sanja Stanković kojoj se najviše obradovala njena devojka Jovana Tomić Matora, dok je Luna Đogani završila u suzama jer se Sanja nije pozdravila sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

One su tokom noći vodile ozbiljne razgovore zbog Jovaninog druženja sa blogerkom, a u jednom momentu Sanja je opsovala svoju devojku i poručila joj da može odmah da ode kod Lune kako bi nastavile druženje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom današnjeg dana Sanja je priznala svojoj izabranici da je, dok je Matora bila u "Zadruzi 2", ona nakon jednog gostovanja u "Amidži šou" otišla sa Slobom Radanovićem, bivšim Luninim dečkom, zajedno na večeru što se razbesnelo Jovanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs pozvala je Slobu Radanovića kako bi od pevača čuli nove detalje, međutim ovaj učesnik prve sezone "Zadruge" rekao nam je kako oni nisu otišli na dogovorenu večeru.

Foto: Pink.rs

Nismo otišli na dogovorenu večeru, nego smo posle Amidži šou-a svratili u jedan kafić gde smo jeli. Pričali smo nesto tokom pauze u emisiji i potrefilo se da smo oboje ogladneli, jer je sve dugo trajalo. Otišli smo u lokal odvojeno, ona svojim autom, ja svojim. Malo proćaskali i otišli svako svojim putem kada smo završili - rekao nam je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: GORI OD LJUBOMORE! Sanja PRIZNALA Matoroj da je išla sa Slobom na večeru, ona POZELENELA OD BESA, pa ga izvređala najstrašnije! (VIDEO)

Pink.rs

#Sloba Radanović

#Stanković Sanja

'