AKTUELNO

Brutalno odgovorio na prozivke!

U toku žurke nakon Nove godine, aktuelni učesnik "Zadruge 2" David Dragojević izneo je šokantne tvrdnje na račun bivšeg stanara Bele kuće, Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, David je naveo da su njegovi i fanovi njegove devojke Aleksandre Subotić prebili Tomovića što će se desiti i svakom sledećem ko im se zameri. Kako bimo saznali da li je ovo istina, pozvali smo Vladimira koji je bio vidno iznerviran i šokiran zbog ovih glasina.

Kaže ona novosadska kokoška da je mene neko prebio? Kaže da me neki njegov fan prebio? Davidice, devojčice, šleper takvih kao što si ti mogu da bijem i to jednom rukom. Šta reći o tom paru, a da oni to o sebi nisu rekli? Roditelji, kakvi god da su, moraju se poštovati. Oni su ih na svet doneli. Kako drugi da očekuju poštovanje kada ti bolesnici ne poštuju rođene svoje? Ne mogu ja unakaziti Davidicu koliko je on sebe unakazio kada je rekao za brata da ga želi mrtvog. Tuga jedna - naveo je Vladimir.

Tomović nije žalio reči ni za supruga njegove nekadašnje cimerke Zlate Đurković koji je rekao da je Vladimir nebitan i da je za njega rijaliti gotov.

PROČITAJTE JOŠ: Nije mogao da prećuti! Nakon skandala u 'Zadruzi' Đekson poslao BRUTALNU PORUKU Aleksandri, Davidu i Momčilu! (FOTO)

O Zlatinom mužu stvarno nemam šta reći sem da mi je čoveka žao sa kim život provodi. Zna on odlično da ponašanje njegove histerične i kreštave žene, koja je tamo glavna opajdara i ološ, nije na mjestu, tako da i on verovatno želi da je ona što duže u rijalitiju da je ne gleda. Kaže da je za mene rijaliti gotov, slažem se. Kaže i da sam nebitan - bitniji sam napolju od njegove žene i od pola kuće unutra. Živi mi bili - zaključio je Tomović.

R. L.

#David Dragojević

#Vladimir Tomović

'