AKTUELNO

Ostvarile se u najlepšoj životnoj ulozi.

Tokom 2018. godine mnogde dame sa domaće javne scene obrobale su se u najlepšoj ulozi i postale mame, a neke od njih i po prvi put. Godinu VIP beba započela je Nataša Bekvalac.

Foto: Miloš Nadaždin

Pevačica se porodila 28. februara, a svojoj naslednici udelila je ime Katja. Ovo je Nataši druga ćerka, s obzirom na to da iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, a Bekvalčeva je često tokom godine isticala kako su joj mezimice velika podrška u životu.

Foto: TvPink Printscreen

U Čikagu 18. marta porodila se naša bivša teniserka Ana Ivanović koja je na svet donela dečaka po imenu Luka. Ana Ivanović u braku je sa Bastijanom Švajnštajgerom, a pošto su oni vlasnici mnogobrojnih nekretnina, mališanu su tada mnogi predviđali bogat i skupocen život.

Foto: Pink.rs

Dva dana nakon Ane Ivanović, porodila se pevačica Mia Borisavljević, koja je zajedno sa svojim suprugom Bojanom Grujićem odlučila da ćerkici udeli ime Ema, a pevačica je jednom prilikom izjavila kako ćerki nikada neće dozvoliti da se bavi njenim poslom, odnosno pevanjem.

Foto: Instagram

Pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro, prošle godine ostvarila je svoju najveću želju nakon što se porodila 14. juna i postala mama devojčice po imenu Mila. Podsetimo, Slađa je imala probleme sa začećem, ali i spontani pobačaj i dugo je želela da se ona i njen suprug Zoran Dragaš ostvare kao roditelji.

Foto: RTV Pink

I pevačica Ivana Selakov prošle godine postala je VIP mala, a njoj i verenik Predrag Mirković postali su po prvi put roditelji devojčice Krune. Selakov je ranije otvoreno govorila o želji da se ostvari kao majka, kao i procesu vantelesne oplodnje.

Pred kraj godine, 11. decembra lepim informacijama sve je obradovala i pevačica Goga Sekulić, koja je zajedno sa svojim izabranikom Urošem Domanovićem, nasledniku dala ime Vasilij Andrej. Goga je detetu dala dva imena koja za nju imaju jako značenje. Ime Vasilij nosi značenje koje može da se tumači kao "onaj koji je rođen da vlada", a ime Andrej se povezuje sa "ratnikom"

Foto: Tinokonino swiss

PROČITAJTE: NEKI SA PORODICAMA, DRUGI SA PRIJATELJIMA, SVI SA PUBLIKOM: Evo gde su najveće domaće zvezde dočekale NOVU GODINU i sa kim! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Ivanović

#Goga Sekulić

#Ivana Selakov

#Mia Borisavljević

#Nataša Bekvalac

'