AKTUELNO

Još jedna uspešna godina je iza Dee Đurđević i Predraga Sarape, a u intervjuu za Pink.rs voditelji "Novog jutra" otkrili su kako će dočekati Novu godinu, kao i koji su im planovi za 2019.

I u ovoj godini građani Srbije i verna milionska publika TV Pink dan su započinjali uz najgledaniji jutarnji program "Novo jutro". U intervjuu za portal Pink.rs voditelji "Novog jutra" Dea Đurđević i Predrag Sarapa ističu da su veoma zadovoljni poslonim uspesima u ovoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju 2018. godine jutarnji program je dobio svoje novo ruho, pa se tako sada "Novo jutro" emituje iz najsavremenijeg studija na našim prostorima koji ima svetske parametre uz istančan vizuelni identitet.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: UĐITE U 2019. GODINU UZ TV PINK! Najveće zvezde PEVAJU ZA VAS u velikom Pinkovom NOVOGODIŠNJEM VESELJU! (VIDEO)

U novogodišnjem intervjuu za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, koji redovno čitaju, Dea i Sarapa napravili su presek godine za nama i tom prilikom istakli da je 2018. za njih bila veoma uspešna godina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ova godina mi je bila veoma radna i dobro je dok ima posla. Uživam na svom radnom mestu. Naravno, godinu mi je obeležio i divan odmor - govorio Dea Đurđević.

Foto: Pink.rs

Može se reći da je 2018. bila veoma uspešna za mene. Poslovno gledano Novo jutro je bio najgledaniji jutarnji program i taj trend je nastavljen. Uz veliki trud, rad i ponekad umor uspeli smo da zadržimo trend. U tome ćemo i pored konkurencije i sledeće godine zadržati trend - priča Predrag Sarapa.

Foto: Pink.rs

Dea Đurđević u nastavku razgovora govori nam i da joj je važno da joj 2019. godina bude još više uspešna jer je prema stavu voditeljke, koja zrači pozitivnom energijom i harizmom, najbitnije da svaka naredna godina bude bolja u odnosu na prethodnu, dok je Predrag Sarapa rekao i šta je po njegovom mišljenju obeležilo godinu na izmaku.

Ovu godinu po meni je obeležilo pitanje Kosova i Metohije, kriza u Siriji, kao i problemi u Evropskoj uniji. U našim medijima su dominirali regionalni problemi. Po meni je ključni problem Kosovo i taj problem će dominirati i u sledećoj godini - izjavio je Sarapa.

Foto: Pink.rs

Nas je zanimalo i kako će voditelji "Novog jutra" provesti najluđu noć i kako će dočekati Novu 2019. godinu u kojoj su nam obećali da će još više raditi na sebi i da će još više biti posvećeni poslu.

Sa Mlađom i prijateljima ću se provesti lepo. To je divan dan da se izađe u grad, s obzirom na to da se Novo jutro ne radi prvog januara - priča Dea.

PROČITAJTE: NEVEROVATNA PRIČA O HEROJSKIM PODVIZIMA SRPSKE VOJSKE: Televizijska premijera filmskog spektakla ZASPANKA ZA VOJNIKE 1. januara u 20h na TV Pink!

Najluđu noć ću provesti tradicionalno, u krevetu. Ujutru gledam Bečku filharmoniju i skijaške letove. U Novoj godini promeniću sebe u najvećoj meri i sve promene počinju od prvog januara. Biće radikalnih promena i to od imidža krećem - rekao je Sarapa za Pink.rs

Foto: Pink.rs

Sarapa dodaje i da će svojim najdražima pokloniti više pažnje i brige u Novoj godini, a sličnog stava je i Dea koja govori da joj materijalni pokloni nisu bitna stavka u životu, već da su joj prioriteti ljubav, sreća i lepa reč.

Autor: S. Kuvekalović

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'