AKTUELNO

Ovim je nasmejala sve u studiju.

I predstojećeg subotnjeg popodneva u specijalnom novogodišnjem izdanju omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković pripremila je zanimljive teme za razgovor sa svojim gostima, a u pitanju su: najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, pevačica Maja Berović, političar Dragan Marković Palma, pevač Saša Matić i glumica Danica Maksimović.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Danici Maksimović u jednom trenutku bilo vruće u studiju, ona je na za to imala duhovito ''opravdanje'', pa je otkrila nešto čime je nasmejala sve u studiju.

- Ja imam pregrejano srce. Ja se topim, na minus 20 se topim - rekla je Danica Maksimović u emisiji ''Magazin In''.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MAJA NIKOLIĆ SE OGLASILA NAKON SPEKULACIJA DA JE LUNA PEVALA NA PLEJBEK, pa poručila: Pevala je UŽIVO, prateći vokali su bili snimljeni na matrici!

Gosti Sanje Marinković i predstojećeg subotnjeg popodneva otkriće do sada nepoznate detalje iz svojih života i svojim iskrenim ispovestima osvojiti srca miliona gledalaca TV Pink - zato ne propustite novo, novogodišnje izdanje "Magazina in", koje je na programu TV Pink u dobro poznatom terminu, u subotu 29. decembra, u 17 sati!

Autor: Pink.rs

#Danica Maksimović

#Magazin In

'