AKTUELNO

U intervjuu za portal Pink.rs pevačica otkrila šta za nju predstavljaju praznici.

Za pevačicu Slavicu Ćukteraš možemo slobodno reći da je prethodna godina bila njena. Ona se nakon višegodišnje pauze vratila na muzičku scenu i svojoj publici predstavila nove pesme koje su pobrale simpatije javnosti.

U intervjuu za portal Pink.rs Slavica je pričala o novogodišnjim praznicima i svemu onome što ovo vreme predstavlja za nju, a na prvom mestu nam je otkrila da li veruje u deda Mraza.

Foto: Lav Boka

Verujem. Ne u njega kao pojavu, nego kao imaginarnog lika koji će doneti sve dobro u novoj godini. Nikad ne želim da prestanem da verujem u tu priču - rekla je Slavica.

Na pitanje šta za nju predstavljaju praznici, Slavica priznaje da je Božić najveći praznik:

Za mene je najveći praznik Božić. Tu svake godine imam poseban osećaj. Volim da sama napravim česnicu, celu trpezu i da se ranom zorom okadi kuća i sedne da se jede. Ubedljivo mi je Božić omiljeni praznik koji me vraća u detinjstvo, mada tu može da se uračuna i Uskrs. Ipak, Božić je za mene ostavio večne uspomene. To je ono što sam rekla u prethodnom odgovoru, obožavam sve običaje vezane za ovaj praznik.

Foto: Lav Boka

Na pitanje šta želi sebi u novoj godini, pevačica je iskrena:

Želim da smo svi srećni. Imam planove koji će, sigurna sam, biti ispunjeni - rekla je Slavica i otkrila kako njena ćerkica Viktorija gleda na praznike:
Još ona nije svesna ni da je nova godina ni šta to znači, sem što vidi okićenu jelku, ali i to joj ne znači mnogo (smeh).

Foto: Lav Boka

Na samom kraju, na pitanje šta je na nju ostavilo najjači utisak u ovoj godini, a da nije vezano za njen život, Slavica Ćukteraš kratko i jasno odgovara:

To bi definitivno bila Zadruga - zaključila je pevačica.

Autor: N. Vujčić

#Intervju

#Slavica Ćukteraš

'