AKTUELNO

Kao od majke rođena.

Nedavno je u rijaliti program "Zadruga 2" ušla pevačica Biljana Micić koja je bivša devojka Adama Đoganija, brata Lune Đogani. Nakon toga izašla je i njena prva pesma pod nazivom "Blindirana" u kojoj spominje Lunu, kao i pobednicu prve sezone ''Zadruge'' Kristinu Kiju Kockar.

Foto: Pink.rs

Iako se trudila da se pred kamerama "Zadruge" predstavi kao fina i smerna devojka, sudeći po fotografijama do kojih smo došli, reklo bi se da to nije baš tako. Biljanine eksplicitne fotografije na kojima je gotovo gola govore u prilog tome.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: LUNA SE SINOĆ ZBLIŽILA SA MOMČILOM, NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG, a sada je Gagi otkrio da li bi podržao njihovu VEZU, ali i šta bi Luni sigurno SMETALO kod njega!

Biljana je sebe fotografisala u provokativnim pozama, a na materijalu koji poseduje Pink.rs mogu se videti atributi ove zadrugarke koja je u prvi plan istakla svoje bujno poprsje i zadnjicu, a postavlja se pitanje za koga li se u ovom izdanju i ovim pozama fotografisala?

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE: JELENA JE OSTAVLJALA VELIKI BAKŠIŠ MOJOJ MAJCI, A NIJE NI ZNALA DA JE ONA HRANILA DUŠKA: Nakon što je Karleuša jednim priznanjem ŠOKIRALA Srbiju, oglasila se Kija, pa otkrila OVO o pevačici!

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, pred ulazak u "Zadrugu 2" Biljana Micić je za sebe rekla da je poreklom Ruskinja koja je završila medicinu, ali i da je pevala po kafanama u kojima nije imala prijatna iskustva.

Pink.rs

#Biljana Micić

'