AKTUELNO

Popularni bračni par je za Pink.rs otkrio detalje o planovima za krštenje dvomesečnog sina.

Popularni pevački par, Ivana Pavković i Petar Mitić početkom novembra prošle godine postali su roditelji dečaka kojem su dali pravo srpsko ime - Vujadin.

Novopečeni roditelji proslavili su prvi Božić sa svojim naslednikom u porodičnom domu na Voždovcu, a kako je Ivana otkrila za Pink.rs, kod njih se tradicija i običaji i te kako poštuju.

Petar i ja veoma držimo do starih srpskih običaja. Vernici smo, pa smo na Božić otišli do Hrama Svetog Save. Planiramo da krstimo Vujadina tamo, a već smo počeli da se raspitujemo oko čina koji nama veoma znači - kaže pevačica za Pink.rs i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Krštenje će biti za Vujadinov prvi rođendan, ali mi želimo da na vreme sve isplaniramo, pa smo iskoristili priliku da se baš na Božić detaljnije informišemo o svemu. Biće to veliko slavlje - kaže novopečena mama.

Ovog puta, novčić je u česnici pronašao Vujadin, a kako je Ivana otkrila, njoj je do sada to uvek donosilo sreću.

- Poslednji put sam pronašla novčić u česnici dok sam se takmičila i tada sam osvojila drugo mesto. Ove godine, novčić je dobio Vujadin i nadam se da će i njemu doneti mnogo sreće kao što je i meni prethodnih godina - rekla je pevačica.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Ivana Pavković

#Petar Mitić

#pevač

#pevačica

#sin

'