AKTUELNO

Skrenula pažnju svih prisutnih na sebe.

Milica Pavlović organizovala je večeras promociju povodom svog trećeg albuma koji nosi naziv "Zauvek", a na kom se nalazi čak osam novih pesama. Pevačicu su ovim povodom podržale mnoge njene kolege, koje su joj poželele sreću u daljem radu.

Foto: Pink.rs

Na promociji Milice Pavlović bila je prisutna i pobednica prve sezone najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" pevačica Kristina Kockar koja često ističe da obožava pesme svoje koleginice od koje je pre nekoliko meseci u emisiji "Premijera - vikend specijal" dobila poklone i sa kojom je u savršenim odnosima.

Foto: Pink.rs

Milica je divna i zaista je mnogo gotivim. Želim joj sve najlepše, puno zdravlja, sreće i ljubavi. Konačno ljubavi, jer znam da je nismo viđali pored nekog momka. Ja joj želim veliku ljubav. Puno uspeha u karijeri i jedan duet sa mnom - govorila je Kija o Milici Pavlović jednom prilikom u javnosti.

Kija je privukla veliku pažnju prisutnih svojom pozitivnom energijom, ali i odevnom kombinacijom. Kockareva se na ovom dešavanju pojavila u crnoj suknji i kožnoj jakni ispod koje se nalazila providna majica koja je istikla njene atribute.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: DARKO LAZIĆ SE OSUŠIO: Pevač skinuo 30 kilograma, u banji ga posetila TANJA SAVIĆ! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

'