AKTUELNO

Blogerka je otkrila šta misli o njemu.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Pitanje za Sava Perovića odnosilo se na to da li je zaljubljen u Lunu Đogani, jer njihovo ponašanje upravo ukazuje na to.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je neko ko koga sam ja uvek podržavao. Jako mi se dopada većina karakternih osobin akod Lune. Jako je zgodna i lepa, ali tu mora da dođe do neke hemije i energije. Ja bih priznao da toga ima - rekao je Sava.

Foto: TV Pink Printscreen

Međitim, Lepi Mića je želeo da prokomentariše ovu situaciju i javno izneo svoja zapažanja.

Sava je zaljubljen u Lunu. Tvrdim milion posto da je zaljubljen u Lunu. Emocija traje dugo i ona se samo povećava. Ovo samo raste kao kvasac - istakao je Mića.
Sava je poslednja osoba za koju bih pomislila da je zaljubljen u mene. Pored njega sam spavala. On je meni nesuđeni brat i volim ga mnogo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom prethodne večeri, Savo je otpevao pesmu za Lunu i tom prilikom joj brisao suze, to su gledaoci ocenili kao najemotivniji momenat i smatraju da bi njih dvoje bili idealan par, a evo šta Perović kaže o tome.

Nas dvoje smo slični po tom emotivnom senzibilitetu. Osetim kada je ona tužna i reagujem. Vraćam emociju emocijom - prokomentarisao je Savo, a Luna ga je gledala sva ozarena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMA ZAMERKU NA NJEGOVO PONAŠANJE: Aleksu devojka prekorela zbog ovoga, Mina joj poručila da nema čega da se plaši! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S. / D. B.

#Luna Đogani

'