AKTUELNO

Ove prestižna manifestacija okupila je brojne pripadnice lepšeg pola, ugledne ljude iz javnog života Srbije, kao i predstavnike sedme sile.

Na glamuroznom finalu "Bulevara ženskih tajni" Sanje Marinković i Vesne Dedić u hotelu “Hilton” proglašena je dobitnica statue Pobednica 2018. koja je pripala poljoprivrednici i majci petoro dece , Slavici Nikolić iz sela Sovljak kod Uba.

Foto: Promo

Nagradu je dodelila predsednica Narodne Skupštine Srbije Maja Gojković koja je istakla značaj osnaživanja žena da žive život kakav žele, a ne kakav im je nametnut. Pored glavne. dodeljeno je još devet statua Žena simbol hrabrosti, ljubavi, pravednosti, nežnosti, posvećenosti, upornosti, mudrosti, borbenosti i neustrašivosti koje su dodelili: Vanja Grbić, Ilda Saulic, Siniša Ubović, Suzana Mančić, Sergej Ćetković, Žika Nikolić, direktori i predstavnici kompanija „Bonatti“ i „AbelaPharm“.

Foto: Promo

Foto: Promo

Kroz radionicu Bulevar ženskih tajni - Sanja i Vesna je tokom ove godine prošlo oko pet hiljada žena koje žive i u seoskoj i gradskoj sredini.

Foto: Promo

Možemo reći da smo ostvarile cilj - da inspirišemo i motivišemo žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha budu srećne. Teme naših radionica su bile: "Najbolje ideje se rađaju u trenutku kada se suočimo sa najvećim problemima2 i "Kako reprogramirati sebe i istrčati dnevni, mesečni, životni maraton?”- istakle su Sanja Marinković i Vesna Dedić na sinoćnoj svečanosti, gde je program vodio glumac Milan Kalinić, a dame iz cele Srbije pozdravili su i zabavljali Sergej Ćetković, Ilda Šaulić, Siniša Ubović, Dženan Lončarević i balet "Dare to dance" Ivana Mileusnića.

Foto: Promo

- Kada pričamo o kompanijama, dobar primer i inspiracija bi svakako bila farmaceutska kuća AbelaPharm jer u njoj više od 75 % zaposlenih čine žene - istakle su Sanja i Vesna.

Foto: Promo

- Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo inicijative kao što je ova. Istina je da su gotovo na svim vodećim pozicijama u kompaniji AbelaPharm su uspešne žene. Upravo zahvaljujući njima možemo se pohvaliti činjenicom da smo jedina kompanija poseduje GMP sertifikat, a bavi se proizvodnjom isključivo dijetetskih suplemenata. Ova potvrda kvaliteta jedan je od ključnih preduslova koji su nam omogućili da godinu za godinom ostvarujemo rast i širenje na tržište Evropske unije - izjavio je generalni direktor kompanije Abela Pharm, Dr sci. spec. farm. Davor J. Korčok.

Foto: Promo

Pink.rs

#Sanja Marinković

#Vesna Dedić

'