AKTUELNO

Njena nova fotografija privukla je veliku pažnju mnogobrojnih pratilaca na Instagramu.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in" na televiziji Pink, jedna je od najpopularnijih TV zvezda u regionu. Već osamnaest godina zaredom neprikosnoveni je lider kada su tok-šou formati u pitanju, o čemu svedoče zvanična merenja gledanosti nacionalnih televizija. Zahvaljujući svom profesionalizmu, zanimljivim temama koje u emisiji obrađuje i svojoj prepoznatljivoj energiji i osmehu odavno je "kupila" milione gledalaca Pinka koji, osim o svemu navedenom, neretko govore i o njenom fizičkom izgledu.

Njeno ime visoko je pozicionirano na listi najlepših TV voditeljki, a Sanjin primer slede mnoge njene gledateljke koje se trude da, baš kao i ona, vode računa o svom zdravlju, ishrani i fizičkoj aktivnosti. Budući da je primetno da na malim ekranima uvek blista, mnoge gledateljke pitaju se kako Sanja izgleda kada se svetla reflektora ugase, a razlike gotovo da i nema.

Foto: Instagram

Iako na sebi nije imala ni trunku šminke, lepa voditeljka je blistala u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Vesne Dedić koja je razvukla osmeh, zbog kojeg svima koji su videli ovu fotografiju šminka i glamurozne toalete, u kojima dve prijateljice obično viđaju, nisu bili ni na kraj pameti. Sanju su fanovi na društvenim mrežama obasuli mnoštvom komplimenata na račun njenog sjajnog tena i izgleda, a nema sumnje da su zdrave navike, nega i zadovoljstvo na svim poljima, što je ovoga puta slučaj, idealan recept i za sjajan fizički izgled.

D. T.

#Magazin In

#Sanja Marinković

'