AKTUELNO

Odradila zadatak na najbolji mogući način.

Ivana Dimkovski u ovoj epizodi "Pinkovih zvezdica - All stars" i u zadatku Imitacije predstavila se sa pesmom "Pucaj u ljubav", te je pokušala da dočara Jelenu Karleušu.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo studio posmatrao je ovaj nastup bez daha, a žiri je bio potpuno oduševljen Ivaninim performansom, te ju je nagradio sa svih pet glasova.

Bravo Ivana, ovo je jedna od mojih omiljenih pesama. Taj tekst je dubok. Ti si je skinula perfektno, čak i mnogo bolje nego što je original, ti si pevala ovo uživo. Svaka ti čast, ona je specifična i treba imati hrabrosti nju izabrati za imitaciju. Ova pesma joj je top, volela bih da je to moja pesma - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Neverovatno, dok sam sedela dole znala sam da ona peva Karleušinu pesmu. Skinula je njen izraz. Odlično ste sve to obavili, napravili ste jedan mali performans ovde, jedan mali spot. Glasom si je skinula potpuno - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj briljantan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice - All Stars

'