AKTUELNO

Pevačica sebi jedino želi da svaki sledeći Božić dočeka u miru i blagostanju sa svojim najbližima

Najgledanije muzičko takmičenje u regionu, "Pinkove zvezde", Gabrijeli Pejčev donelo je ogromnu popularnost, a osim uspešnog poslovnog života, od 2016. godine je srećna i u ljubavi.

Ove godine, Božić provodi u krugu najbližih ljudi, a ovaj praznik ima poseban značaj za nju.

- Najveselije je kod nas za Badnje veče i Božić. Taj mir i toplinu nikada ne bih dala. Osećaj koji imam tih nekoliko dana daje mi snagu da sve izdržim - rekla je Gabrijela za Pink.rs i dodala da je tako bilo oduvek.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Međutim, sada ima još jedan razlog za slavlje, budući da je njen dečko, Miloš Medenica, rođen upravo 7. januara.

Božić mi je najradosniji i najvažniji dan u godini. Volim ga više nego svoj rođendan. Od 2016. godine ga volim duplo više jer je Miloš rođen na Božić pa ujedno proslavljamo i Božić i rođendan. Tako da za mene je taj dan pun ljubavi i sreće sa ljudima koji mi najviše znače. Jednom rečju, preporodim se tog dana - otkrila je Gabi.

U odnosu na detinjstvo, proslava Božića se umnogome promenila.

- Nekako mi se čini da više ni Božić nije kao što je bio. Sećam se da se u rodnom Dimitrovgradu pre ništa nije radilo tog dana. Ulice su bile prazne, što je je znacilo da su svi u svom domu. Danas toga nema. Od jutra do mraka bili smo zauzeti porodičnim okupljanjem i tradicijom - prisetila se Pinkova zvezda.

Što se tiče običaja, u njenoj kući se do toga i te kako držalo.

U mojoj porodici se poštuje baš sve po staroj tradiciji. I kada je Badnje veče u pitanju, a posebno za Božić. Promenilo se jedino to što tata više nije među živima, pa će nam to uvek nedostajati. Ali su tu sada klinci mog rođenog brata, tako da nam je kuća puna, pa njih tek sada učimo tradiciji i običajima - ispričala je Gabrijela i dodala da je novčić iz česnice izvlačila kad je bila mala.

Gabrijela sebi jedino želi da svaki sledeći Božić dočeka u miru i blagostanju sa svojim najbližima, a imala je šta da poželi i čitaocima našeg portala.

- Čitaocima portala Pink.rs želim da najlepši hrišćanski praznik provedu u zdravlji i veselju. Da imaju vere za sve što budu radili. Puno sreće, pravih prijatelja, ljubavi i mira! Hristos se rodi, srećan Božić - poručila je Gabi.

Autor: M. Đurović

#Božić

#Gabrijela Pejčev

#Pinkove zvezde

#pevačica

'