AKTUELNO

S obzirom na to da joj je porodica veoma bitna, nije mogla da sakrije sreću što će konačno biti sa najdražima za praznike.

Slađana Vujičić, publici poznatija kao Slađa Alegro, ove godine Božićne praznike provešće kod kuće.

Naime, na njeno veliko zadovoljstvo, ovog puta neće raditi, te će najradosniji hrišćanski praznik provesti u krugu porodice.

Zoranu i meni je ovo prvi Božić u braku tako da se veoma radujem. Ranijih godina smo bili razdvojeni zbog mog posla jer sam ja uvek bila negde na putu baš za vreme praznika. Kako sam u zadnje vreme malo promenila stavove i poglede na svoj život, ove godine i Badnje veče i Božić dočekujem u svom domu sa svojom porodicom - rekla je Slađa za Telegraf.rs.

Kako ostaje kod kuće, pevačica je otkrila i ko će biti glavni u kuhinji i pripremati Božićnu trpezu.

Zajedničkim snagama ćemo spremati trpezu, jer Zoran je mastor za spremanje ribljih specijaliteta dok cu se ja pozabaviti ostalim đakonijama - ispričala je Slađa.

S obzirom na to da joj je porodica veoma bitna, nije mogla da sakrije sreću što će konačno biti sa najdražima.

Porodica je za mene stub svega i trudim se da kad god mogu budemo skupa jer je to za mene najvažnije. Zbog posla to sve malo trpi al ja se trudim da to nadoknadimo kad god je izvodljivo. Po prirodi sam nostalgična i svi praznici me vraćaju u detinjstvo koje je i te kako imalo svoje čari - objasnila je pevačica.

Autor: M. Đurović

#Božić

#Slađa Vujičić

#pevačica

'