AKTUELNO

Jedva čeka sledeći koncert zakazan za 17. decembar.

Aco Pejović održao je sinoć koncert u "Štark" areni i publici priredio noć za pamćenje. Nema sumnje da su svi prisutni uživali u njegovim pesmama, kao i veliki broj kolega koji je došao na koncert.

Foto: Pink.rs

Jedan od najpopularnijih folk pevača dugo se pripremao za koncert i uložio dosta truda da sve bude perfektno, a sada, posle spektakla, Aco se oglasio na Instagramu i zahvalio svima koji su došli i učestvovali u organizaciji.

Dragi moji, dok polako sumiram utiske želim da zahvalim pre svega svojoj porodici, svim kolegama, prijateljima i saradnicima i svima vama koji ste na bilo koji način bili deo fenomenalne večeri. Hvala, Beograde, hvala Srbijo za nezaboravnu noć koju ste mi pružili. Na sedmom nebu sam! Hvala vam za ljubav, za emociju, za svaki aplauz i otpevan stih! Ovo ću pamtiti čitavog života. Jedva čekam 17. decembar kada ćemo se ponovo družiti na istom mestu i beskrajno vam se radujem!

Aco se posebno zahvalio kumi Aleksandri Prijović koja je napravila presedan u medijskoj ilegali zbog trudnoće i bila gost na njegovom koncertu. Tu su još Saša Matić, Edita Aradinović, Dejan Petrović i drugi.

Pink.rs

#Aco Pejović

'