AKTUELNO

Makedonska pop diva jedva je čekala da otpočne koncert i beogradskoj publici priredi noć za pamćenje.

Više od trideset godina traje muzička bajka pop pevačice Kaliopi Bukle, kojoj publika uvek odaje priznanje sve većim interesovanjem za njenim koncertima što je i večeras bio slučaj, kada je zapevala Beograđanima u Centru "Sava". Poseban doživljaj za pevačicu je kada nastupa u Beogradu, a publika je večeras imala priliku da uživo čuje i njenu novu pesmu "Presuda".

Foto: Promo

Nedavno je održala koncerte u Nišu, Kragujevcu i Jagodini, gde je publika uvek dočeka raširenih ruku i uglas peva njene hitove  "Bato", "Kofer ljubavi" i mnoge druge. Međutim, Kaliopi naglašava da beogradskoj publici duguje nsvakidašnji doživljaj, a pred sam početak svog večerašnjeg koncerta u Centru "Sava" otkrila nam je i šta obično radi nekoliko minuta pre nego što izađe na scenu.

Jako sam uzbuđena i jedva čekam da se pogase svetla i da se taj žagor u sali utiša... Pre svakog koncerta čujem se sa sinom i kažem mu da ga volim - ispričala nam je vidno uzbuđena Kaliopi.

Ona kaže da uzbuđenje pred nastup smiruje u garderobi dok joj prijatelj i bivši muž Romeo Gril na klaviru svira omiljene pesme.

Jako puno mi znači što je on tu. Poslednji put on je nastupao sa mnom na koncertu pre trideset godina i odlučio je da sada ponovo nastupa sa mnom. On je čovek koji me najviše poznaje u muzici. Doživećemo više egstazičnih momenata tokom koncerta i to što je on u prvom redu može značiti samo veliku podršku - rekla je Kaliopi.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: DO SADA GA JE VEŠTO SKRIVALA: Marijana Mićić pokazala STOMAK DO ZUBA i šokirala sve! (FOTO)

Jedino što je smetalo makedonskoj pevačici u životu jeste njena duga kosa, pa je odlučila da promeni imidž i skrati kosu.

Nervirala me je dugačka kosa i htela sam neku promenu. Kada sam skinula koje kilo pre koncerta, prva promena je bila kosa - rekla nam je Kaliopi kopjoj smo poželeli uspešan koncert.

S.S.

#Kaliopi Bukle

'