AKTUELNO

Umešao se u njihovu svađu, a potom udario na Natašu Moskvu, koja mu nije ostala dužna.

Zadrugari su tokom današnjeg popodneva igrali "Igru istine" i za crnim stolom otvoreno postavljali pitanja jedni drugima, što je izazvalo nove sukobe, a jedan od njih nastao je kada je Lepi Mića zamolio da Jelena Golubović da iskaže svoje mišljenje o Miljani Kulić i Nataši Moksvi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jelena se najpre osvrnula na svoj njihov sukob sa Miljanom Kulić, u kom su jedna drugoj uputile kletve i teške reči zbog čega ih je Veliki šef svojevremeno žestoko kaznio, a ni ovoga puta Jelena nije imala lepe reči za Kulićevu.

Miljana Kulić ima "kompleks Jelena Golubović". Ona je zla, najmanje kompetentna da priča o moralu. Miljana je osoba koja bez blama kune, nju ne grize savest da na taj način dođe do hleba - prisetila se Jelena svog sukoba sa Miljanom, zbog čega su obe kažnjene.
Šampione, kapa dole! Imaš sve što žene vole - pevušila j Miljana pesmu Seke Aleksić i provocirala svoju suparnicu, a potom je svoj nastup nastavila popevši se na crni sto.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marija i Miljana su najpoganije osobe ovde. To su mnogi komentarisali - rekla je Jelena.

Potom je Jelena komentarisla Natašu, a Lepi Mića izjavio je da je zadrugarka lakog morala, zbog čega su jedno drugome uputili najteže reči.

Ja sam Natašu gledala preko ekrana, ali nas dve smo izgladile odnose i popričale - izjavila je Jelena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla je, to je to. Rekla je da te je gledala kako si se je*ala - pokušao je Lepi Mića da "prevede" svima ono što je izjavila Golubovićeva.
Ti samo lažeš da te žena čeka napolju, a zapravo podvodiš ku*ve napolju - optužila ga je Nataša, a Mića joj, očekivano, nije ostao dužan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sedi dole, dr*ljetino - ponavljao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Jelena Golubović

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'