AKTUELNO

Veoma je cenjen među kolegama!

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Aco Pejović, večeras će održati veliki solistički koncert u "Štark" areni, a sve je spremno za spektakl! Pevač je veoma uzbuđen i jedva čeka da stane na velelepnu binu, a iz publike će ga, osim fanova, podržati i brojne kolege.

Foto: Pink.rs

Među onima koji su došli na koncert su i Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Acine pesme nisu toliko za veselje koliko za neki dert. Aco Pejović je divan čovek i kompletna ličnost u svakom segmentu - rekla je Zorica i otkrila koja je njena omiljena pesma ovog pevača:
Omiljena Acina pesma mi je "Propalica" - zaključila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Najveća balkanska folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, nije želela da propusti spektakl koji će Aco prirediti, a na koncert je došla u društvu svoje ćerke Anastasije.

Aco je divan čovek i veliki prijatelj. Sve njegove pesme su mi omiljene ali najviše volim numeru "Šteta za mene" - rekla je Ceca.

Foto: Pink.rs

Pevač Saša Matić ove godine je imao koncert u "Štark" areni, ali za svog prijatelja nije imao nikakav poseban savet.

Nemam nikakav savet za Aca. On radi svoj posao profesionalno. Poželeo sam mu samo da mu koncert bude kao moj 8. marta. Omiljene pesme su mi "Litar krvi", "Ne diraj mi noći", "Nijedna nije kao ti" - rekao je Saša.

Foto: Youtube

Pejovićeva kuma, Aleksandra Živojinović, večeras će pevati zajedno sa njim na sceni:

On je napravio velike koncerte do sada i daće Bog da ih napravi još puno. Jako se radujem njegovom koncertu kao da je moj. Sve njegove pesme volim. "Ako me voliš idi od mene" mi je možda najomiljenija. Nemam tremu večeras pred nastup, jedva čekam da razvalim večeras zato što znam da će biti jako dobro - rekla je Aleksandra.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: VEST DA ĆE POSTATI OTAC GA JE OHRABRILA DA IDE DALJE: Darkov prijatelj i menadžer otkrio o čemu je pričao sa pevačem nakon što je saznao da će postati otac! (FOTO)

Inače, kako su karte za ovaj koncert rasprodate, Aco Pejović je odlučio da organizuje još jedan koji će biti održan 17. decembra.

Autor: S. Simić / N. Vujičić / N. Vujčić

#Aco Pejović

#koncert

'