AKTUELNO

Izneo detalje iz njenog privatnog života.

Pevačica Rada Manojlović trenutno je jedan od najpopularnijih ženskih vokala u Srbiji, ali nije uvek bilo tako.

U rodnom selu Četerežu svi je znaju kao vrednu devojku, iako je ne viđaju otkako je postala poznata.

Foto: Instagram

Otkako je postala poznata slabo je viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se uda - izjavio je njen komšija Dragan.

Uprkos Radinoj slavi, njen otac prodaje voće na pijaci u selu i oni žive skromno.

Foto: Printscreen Instagram

Rada je podigla veliku kuću. Meni je dovoljno ovo što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im, ne daj Bože, pukne glas da mogu da dođu i sakriju se od javnosti - priča Radin otac pokazujući na kuću u koju je Rada uložila sve što je imala, te zbog toga i dalje živi kao podstanar u Beogradu.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođu kada sve završim. Nekada joj kažem kada dođe uveče, a trebalo je da dođe na ručak "Bolje da smo otišli u kafanu na večeru nego da ovako dođeš kada je sve već spremno". Nije morala da radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završi školu"- otkrio je Radin otac.

Manojlović ne krije da jedva čeka da se Rada skrasi, te da mu podari unuče.

Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče - kaže pevacičin otac koji je upoznao Harisa Berkovića, Radinog trenutnog izabranika.

Foto: Printscreen Youtube

Pink.rs

#Rada Manojlović

'