AKTUELNO

Niko ne zna ove detalje o njoj!

U javnosti je kao bomba pre nekoliko dana odjeknula vest da je sin najveće balkanske folk zvezde, Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, verio svoju devojku Bogdanu Rodić. Ovaj mladi par izvesno vreme je u vezi, a jedino što se znalo o Rodićevoj jeste da je bivša košarkašica.

Foto: Printscreen Instagram

Ono što je malo poznato je to da je Veljkova verenica zaposlena i radi u porodičnoj firmi koju drže njeni roditelji u Titelu. Ona je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

Foto: Instagram

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo i njene starije sestre takođe su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva izvor blizak porodici Rodić, a Bogdanina majka je to i potvrdila:

- Tačno je to što ste čuli. Moje ćerke su obrazovane i ostvarene. Toliko mogu da kažem - rekla je Danijela Rodić.

Foto: E-stock

PROČITAJTE JOŠ: NIJE BILA NA NJENOM VENČANJU, ali ipak se čuju svaki dan: SUZANA PRIZNALA U KAKVOM JE ODNOSU SA STARIJOM ĆERKOM, pa otkrila kako joj je u braku (FOTO)

Nema sumnje da je Ceca presrećna zbog izbora svog sina, a sigurno je da joj još više znači to što Bogdana dolazi iz dobre porodice.

Autor: Pink.rs

#Bogdana Rodić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'