AKTUELNO

Uživa u majčinstvu.

Ana Ivanović je dostigla vrhunac svoje karijere kao proslavljena teniserka, a uspela je i na polju ljubavi. Osim što je u skladnom braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa njim je dobila i sina Luku.

Ana ne krije da uživa u ulozi majke, te da to želi da podeli sa celim svetom. Objava koju je postavila na svoj Instagram profil dokazuje i to da je, osim što je prvoklasna majka, supruga i sportiskinja, ona i veoma plemenita.

Povodom današnjeg dana - Svetskog dana deteta, Ana je objavila fotografiju na kojoj je obučena u plavu haljinu i sa Lukom u rukama poslala majkama snažnu poruku.

- Sreća. Obrazovanje. Sigurnost. Ljubav. Zdravlje. Ovo su moje želje za svako dete. Molim vas da pomognete "Unicefu" - glasila je poruka Ane Ivanović, inače amabasadorke Dečijeg fonda Ujedinjenih nacija.

Da je ovaj bračni par u skladnoj ljubavi, te da su svom nasledniku maksimalno posvećeni, dokazuju i brojne objave na društvenim mrežama.

Inače, Ana je nedavno proslavila 31. rođendan u Srbiji. U najvećoj tajnosti bivša teniserka organizovala je slavlje u jednom prestoničkom restoranu na kom su prisustvovali njeni prijatelji i porodica, kao i njeni muž i sin.

PROČITAJTE JOŠ: JA ĆU JOŠ DA PEVAM: Šaban Šaulić progovorio o NAGRADI ZA ŽIVOTNO DELO, pa otkrio šta njegova ćerka Ilda 'KRADE' od njega! (VIDEO)

Autor: S.R.

#Ana Ivanović

'