AKTUELNO

Nije mogao a da se ne osvrne i na Jelenu Golubović!

U impresivnom gradu nadomak Beograda sinoć je rođena nova ljubav. Naime, Lazar Čolić, poznatiji kao DJ Zola i Miljana Kulić više nisu mogli da skrivaju svoje emocije i prepustili su se strastima pred milionima gledalaca. Oni su se ljubili u dvorištu, a zatim razmenjivali nežnosti u spavaćoj sobi pred svim ukućanima.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ovim povodom portal Pink.rs stupio je u kontak sa Miljaninim ocem Sinišom, kako bismo saznali da li je ispratio ono što se noćas dešavalo u Zadruzi, kao i kako mu se dopada novi zet.

Nisam ispratio to, spavao sam (smeh). Pa nemam šta ja tu da kažem, ni da mi se sviđa zet ni da mi se ne sviđa, ne biram ga ja, nego Miljana. A ona nije maloletna, valjda zna šta radi - rekao je Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

On nije mogao a da se ne osvrne na svađu koja se sinoć desila između Jelene Golubović i njegove supruge i ćerke, a za rediteljku nije imao lepe reči:

Video sam sve to i to je strašno, ta žena koja sebe predstavlja rediteljkom a onakve pogane reči da priča, to je dno dna. Razočarao me i Karađorđe, ma ja već vidim šta će se tu desiti. Ovo sve kao da režira Jelena Golubović - rekao je Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OZVANIČILI SVOJU VEZU, PA SE DUGO LJUBILI: Miljana već POSTAVILA GRANICE Zoli, on sve prihvatio bez pogovora! (VIDEO)

Kako će se situacija dalje odvijati i da li će se Siniša ipak imati neko mišljenje o Lazaru ostaje nam da sačekamo i vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Kulić

'