AKTUELNO

Ponosna je na naslednika.

Spisateljica Isidora Bjelica uključila se u emisiju "Premijera - vikend specijal" i tom prilikom je u razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem rekla da se oseća odlično i da svakoga meseca ide redovno na analize.

Foto: RTV Pink

Isidora nije krila i oduševljenje zbog uspeha njene nove knjige "Škola za anđele", koja je za samo deset dana ušla među pet najčitanijih knjiga u našoj zemlji.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: DAN KOJI JE PROMENIO SVE: Pre tačno godinu dana u ZADRUGU JE UŠLA KIJA, a ovako su reagovali SLOBA I LUNA! (VIDEO)

Ja sam presrećna, nova knjiga je tu. Ja guram, radim... Čim me vidite ovde, dobro sam. Ta knjiga i jeste način kako da se osećate dobro. Mi sebe mučimo lošim mislima, a moje misli su odlične - rekla je Isidora.

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora pred premijernom kamerom Bjelica je pričala i o svom sinu Lavu Pajkiću, koji nedeljom uveče na programu RTV Pink ima svoju autorsku emisiju "Kontravizija".

Foto: TvPink Printscreen

Pored 'Premijere', ja uvek provedem nedelju uz TV, jer gledam i kasnije Lava. Oduševljena sam. Prosto sam srećna da je naišao na tako dobru reakciju ljudi. Sada su se sa njim na sajmu slikali svi i srećna sam što je tako mlad uspeo da se izdigne od konkurencije. Tako da svaka čast za Pink i za vas kolege koje ste ga odlično prihvatile - dodala je Isidora.

Foto: Kobra, NKostić

Autor: S. Kuvekalović

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

'