AKTUELNO

Ovo će ih sve šokirati!

Takmičari su spremno dočekali noć nominacija, koje se uvek održavaju subotom u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2".

Aleksandra Subotić i Mina Vrbaški bile su u borbi za opstanak, a ukućani su svojim glasovima odlučili da Subotićka ipak vodi borbu protiv Suzane Perović Blondi, koja je dobila najmanje glasova publike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, takmičari ni ne slute da će se u Belu kuću useliti i dva nova učesnika koja će svojim prisustvom zasigurno izazvati pozitivne reakcije svih.

Glumica Višnja Petrović spakovala je svoje kofere i svakog trenutka nestrpljivo očekuje početak svoje borbe u najpopularnijem projektu svih vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ostvarila svoju ulogu u seriji ,,Selo gori a baba se češlja", glumila je i u pozorištima, a stajala je rame uz rame sa najvećim dojenima srpskog glumišta.

Publika ju je gromoglasnim aplauzom sačekala u studiju, a ona je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević dala i prvu izjavu.

Ja gledam svoja posla, ali ako me neko bude čačnuo...užasno sam nepredvidiva. Vrlo se tiho svađam, ne biste verovali. Neće se desiti ljubavna veza, tu moram da vas razočaram. Reći ću svakom ono što mislim, ukoliko imam potrebu da to kažem. Generalno, mogu samo da pričam o spoljnom svetu. Meni su sve svađe između parova simpatične i smešne. Uglavnom ljudi komentarišu da je to iritantno, a meni je baš pitko za gledanje. Najsimpatičniji mi je Miki, ali i Brendon - rekla je Višnja.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva će biti reakcija svih takmičara, preostaje da sačekamo.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#višnja

'