AKTUELNO

U poslednje vreme Ana Sević je glavna tema u medijima.

Otkako je pevač Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, njegova još zakonita supruga Ana Sević dokazala je da i dalje i te kako gaji osećanja prema ocu svog deteta. Uprkos svađama koje su imali, ona se nije odvajala od njega dok je bio u kritičnom stanju.

Foto: E-stock

Mnogi su joj svašta zamerali, a mediji su svakodnevno svašta pisali o njoj. Ipak, istina o Darkovoj supruzi je potpuno drugačija.

Ana Sević se prvi put u javnosti pojavila 2010. godine, kada je učestvovala u jednom muzičkom takmičenju, a već sledeće godine oprobala se i u voditeljstvu. Pre nego što je 2013. godine započela vezu sa Darkom Lazićem, snimila je nekoliko pesama. Zaljubljeni par se iste godine venčao, a nakon godinu dana na svet je došla i njihova ćerka Lorena.

Foto: Kobra, Bojan Vuković

Ipak, Anin put do uspeha nije bio nimalo lak. Rođena je u Užicu, gde je i odrasla i premda je volela da peva kao tinejdzerka je bila veoma povučena. Pre nego što je postala pevačica, oprobala se u raznim profesijama. Nakon preseljenja u Beograd shvatila je da je pevanje ono čime želi da se bavi, a u tome je imala veliku podršku porodice: mame Danijele, bake Slobodanke, i deda Jezde, koji su i zaslužni za njen muzički talenat.

Iako je kao mala dobijala ljubav od porodice, Ana je odrasla bez oca, pa o njemu nerado govori. Nikada tokom svoje karijere i u svojim brojnim intevjuima nije ga pomenula, pa se stiče utisak da je to na nju ostavilo veliki emotivni trag.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MI VAŽNO KOLIKO MUŠKARAC ZARAĐUJE: Katarina Grujić bi se zaljubila i u vozača autobusa samo ako IMA JEDNU STVAR!

Autor: S. R .

#Ana Sević

#Darko Lazić

'