AKTUELNO

'Stani zoro' je, kako sam kaže, lagani narodnjak koji se savršeno uklapa u koncepciju serije.

Nova epizoda serije koja je osvojila region, "Šifre Despot", donosi nam poznato lice u novoj ulozi - u ulozi pevača.

Naime, glumac Nedeljko Bajoć otpevao je pesmu “Stani zoro” specijalno za potrebe serije “Šifra Despot”, koju ćemo čuti u nedelju 18. novembra, u 35. epizodi pod nazivom “Zvezda Stefan Žakula”, od 21:15 na TV Pink. Osim što potpisuje produkciju serije njegovog oca Radoša Bajića, biće to i prvo Nedeljkovo pojavljivanje u ulozi estradne zvezde.

Foto: YouTube screenshot

Stefan Žakula je popularni pevač sa naših prostora, tipična savremena estradna zvezda – opisuje nam Nedeljko njegovu rolu i  otkriva da u epizodi koja nas očekuje pevača zatičemo u njegovom svakodnevnom okruženju, u muzičkom studiju gde sa saradnicima radi na novom hitu:

Foto: YouTube screenshot

U nekom momentu menadžer Džoni dovodi Despota radi potencijalne saradnje. Upravo u toj sceni ćemo prvi put čuti pesmu “Stani zoro” koju sam snimio specijalno za potrebe serije. Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić. Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči. Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima.

Sada se pesma pojavila i na Jutjubu, pa u donjem snimku poslušajte kako zvuči, a u nedelju, 18. novembra od 21:15 budite uz TV Pink i novu epizodu "Šifre Despot".

Pink.rs

#Nedeljko Bajić

#Šifra Despot

'