AKTUELNO

Vesna Zmijanac je nedavno dobila kritike od ćerke.

Pevačica Nikolija Jovanović nedavno je izjavila da kritikuje svoju majku, pevačicu Vesnu Zmijanac da mnogo nastupa, a u razgovoru sa ekipom portala Pink.rs Nikolija je otkrila da li se zbog toga plaši za zdravlje svoje majke.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE: SVAKI PUT KAD VIDIM FOTKU VENČANICE, ČUVAM JE! Kaća Grujić jedva čeka svoju svadbu!

Ne, ne brinem. Meni je simatično što se ona ponaša kao tinejdžerka. U punoj je snazi, mislim da kao tinejdžer imate puno snage. Teško da ćemo nas dve nekada izađi zajedno u grad, jer sam ja gospođa koja leže rano, a ona tinejdžerka. Što se Vesne tiče, ona bi pre išla u klub nego ja - govori Nikolija za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

U nastavku razgovora sa nama Nikolija nam je rekla i da od majke nije nasledila talenat za kuvanje, pošto je Vesna poznata i po tome što odično sprema specijalitete u kuhinji. Pevačica nam je pričala i o svojoj naslednici Rei, za koju kaže da mamu i tatu Relju Popovića prepoznaje kada ih ugleda na TV ekranima.

Foto: Instagram

Ona nas prepoznaje i na TV-u i na slikama i zna mnoge naše pesme da peva. Ona je mnogo pričljiva za dete koje ima dve godine. Ja se često šalim na tu temu šta će ona biti kada poraste i uvek sam u fazonu da sigurno neće biti ekonomista. Moraće da bude nešto što ima veze sa umetnošću, prosto više nas umetnika ima u porodici - dodaje Nikolija za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: MILENA POKAZALA KO JOJ JE NAJBITNIJA OSOBA U ŽIVOTU: Pratioci se rastopili kada su videli fotografiju!

Autor: S. Kuvekalović

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac

'