AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs svakodnevno objavljuje lepe fotografije nastale u Beogradu, a ova danas nosi posebno lepu poruku za sve mlade, ali i starije u Srbiji

Dokaza da ljubav ne zna za granice postoji mnogo i činjenica je da u današnje vreme često ostanemo nemi pred prizorima koje možemo videti, posebno kada je ljubav između muškarca i žene u pitanju.

Naime, često možemo čuti da se danas sve ogleda u novcu i da su nažalost žene, ali i muškarci postali "sponzoruše" koje jure za slavom, uspehom i prestižom. Takođe, kažu, i da je količina novca srazmerna nečijem uspehu i statusu u društvu, međutim, postavlja se pitanje, da li je to zaista tako?

Naravno da nije.

I dalje postoje prave ljubavi koje mogu poslužiti kao primer drugima, kao dokaz da svi oni razočarani, ostavljeni ili prevareni još uvek imaju šansu da upoznaju čoveka ili ženu svog života.

Ekipa portala Pink.rs nedavno je u jednom tržnom centru u Beogradu zabeležila situaciju koja je zaslužila da se prepriča i na našem portalu.

Foto: Privatna arhiva

U moru posetilaca tržnog centra koji šopinguju, šetaju, ćaskaju ili negde žure, njih dvoje su se izdvojili i svojom ljubavnom pričom sve zadivili.

On u invalidskim kolicima, a ona pored njega

Njih dvoje su se sve vreme držali za ruke, a veliki broj ljudi zastao je i sa osmehom pozdravio prizor koji vraća veru u ljude. Mnogima je ovaj prizor izmamio i suze na oči, a okolo su se mogli začuti komentari poput: "Svaka im čast", "E, to je ljubav"

Autor: Dubravka Bošković