AKTUELNO

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda u Krunskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Desanke Maksimović, od danas do 30. septembra doći će do promena u radu linije 24, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje Ulice Desanke Maksimović u visini zone raskrsnice sa Krunskom ulicom, pa će se vozila javnog gradskog prevoza na liniji br. 24 u smeru ka Dorćolu kretati ulicama: Njegoševom, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovno, a u suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza na liniji 24 će na izmenjenom delu trase privremeno koristiti stajalište „Park Tašmajdan” koje redovno koriste linije br. 74 i EKO 1, dok se privremeno ukidaju stajališta „Cvetni trg” i „Tašmajdan”, preneo je Beoinfo.

Režim rada linije 95 tokom radova u Ulici antifašističke borbe

Tokom izvođenja faze 4B radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima – magistrala M3 duž Ulice antifašističke borbe, u zoni raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića, od 21. septembra do 20. oktobra doći će do promena u radu linije javnog prevoza 95, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode u Ulici antifašističke borbe, na prilazu raskrsnici sa Bulevarom Milutina Milankovića, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci (u visini razdelnog ostrva), neposredno ispred desnog skretanja u Bulevar Milutina Milankovića, kao i u desnoj saobraćajnoj traci Ulice antifašističke borbe, posle zone raskrsnice sa Bulevarom Milutina Milankovića ka auto-putu, zbog čega će vozila javnog linijskog prevoza sa linija broj 95, E1 i E6 (u smeru ka gradu) saobraćati Ulicom Jurija Gagarina, Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Milentija Popovića i dalje redovno.