AKTUELNO

Program festivala će svakog dana počinjati u 19 i 30 sati, a ulaz je besplatan.

Beogradski festival piva (Belgarde Beer fest 2021) počinje večeras i trajaće do 22. avgusta na Ušću, uz poštovanje svih mera protiv koronavirusa.

Tokom pet dana, festival će ugostiti više od 60 bendova na dve festivalske bine, a prvi dan je rezervisan za Bijelo dugme.

Foto: Belgrade Beer Fest

Maja Cvetković, PR Beer festa, kaže za Pink da je festival muzike i piva prerastao u ozbiljnu manifestaciju koja je za svojih 19 godina ugostila brojne bendove i izvođače. Ove godine najveću pažnju privukla je činjenica da će posetioci, potpuno besplatno, moći da uživaju u muzici Bijelog dugmeta.

- U 19 sati bend Tilt otvara glavnu binu, u 19:30 nastupa Tap 011. Sledi Bijelo dugme u 21:30, a zatim Galija i Inspektor Blaža koji će zatvoriti prvi dan festivala – kaže Cvetković za “Novo jutro”.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je reč o epidemiološkim merama, na ulazu će posetiocima biti neophodna potvrda o vakcinaciji, potvrda o preležanom kovidu ili negativan test na koronavirus, kaže PR festivala. Na parking iza TC Ušće nalaziće se punktovi gde će biti moguće testiranje na kovid, uz minimalnu naknadu od 490 dinara.

- Trudimo se svi zajedno, i izvođači i organizatori, da napravimo sigurnu zonu, a ovakav model se na prethodno organizovanim festivalima već pokazao kao uspešan – kaže Cvetković za Pink.

Foto: Belgrade Beer Fest

Najavljuje oko 150 brendova piva, a u petak u ponoć, tačno pred nastup Dejana Petrovića, posetioci će moći da vide spektakularan “muzički vatromet” koji je u Evropi organizovan samo u Parizu.

#Belgrade Beer Fest

#Novo jutro