AKTUELNO

Svi su gledali samo u njega.

U prvoj nedelji jula meseca Beograđani koji su šetali Slavijom imali su šta da vide i čuju. Potpuno neočekivano, prolaznici koji su se te tople julske večeri našli oko platoa na Slaviji, imali su do sada neviđen prizor – Željko Mitrović, sa svojim bendom MONX, snimao je spot za 30. pesmu pod nazivom „Omiljena stvar“.

Foto: Pink.rs/j.Simonović

Mitrović je izabrao ovu popularnu beogradsku lokaciju za snimanje svog najnovijeg spota i sugrađanima priredio svojevrsni spektakl na koji apsolutno niko nije mogao da računa. Pesma „Omiljena stvar“ je 30. po redu numera u Željkovom izazovu 30 pesama i videa – za 30 nedelja, ali izazovu po svemu sudeći tu nije došao kraj. Željko je na svojoj Instagram stranici podelio sa svojim vernim pratiocima da ne planira da se zaustavlja, već će publiku počastiti narednog puta i sa 31. pesmom benda MONX i samim tim otvara mogućnost da od septembra sa ovom veselom družinom nastavi još brže, bolje, jače i rokerskije nego sada.

Foto: Pink.rs/j.Simonović

Brza i zabavna fanki numera „Omiljena stvar“ ne samo da pretenduje da postane publici nova omiljena stvar benda MONX, već i vraća Đorđa Miljenovića – Skaj Viklera kao vodeći vokal, koji regionalna publika obožava. Bez sumnje je da su se momci sjajno zabavljali na snimanju i Beograđanima koji su se našli na Slaviji priredili svojevrsni spektakal – kako muzički, tako i u vidu zabavnog performansa - jer su se Željko i Vikler smenjivali na klaviru, sa i bez bas gitare, a Aca Metini je uspeo da ovu dvojicu vrhunskih kreativaca odlično isprati u svemu tome.

Foto: Pink.rs/j.Simonović

„Omiljena stvar“ po svemu sudeći postaće pravi letnji hit, jer ono što smo svi čekali posle toliko vremena najzad je tu – sloboda da provodimo vreme do kasno u toplim letnjim noćima sa svojim najdražim ljudima, uživamo u čarima leta i naravno dobroj muzici.

Foto: Pink.rs/j.Simonović

Sudar ovih kreativaca ne samo da je iznedrio dobru stvar i dobru zabavu, već i inspiriše da već danas sa svojom omiljenom osobom osetite ovo leto do maksimuma i naravno, izaberete vašu zajedničku omiljenu stvar. Ako dođe do nedoumica – slušajte zajedno MONXe, možda oni mogu da vam pomognu.

Autor: S.P.

#Izazov

#Monx

#nova pesma

#novi spot

#Đorđe Miljenović Skaj Wikler

#Željko Mitrović