AKTUELNO

Cilj ove akcije je da pokažemo da smo solidarni i da je važno da pomažemo građanima kojima je pomoć potrebna, rekao je Vesić za TV Pink.

U magacinu banke hrane spremaju se paketi za najugroženije, a reč je o osobama sainvaliditetom kao i deci sa smetnjama u razvoju, rekao je zamenik gradnočelnika Goran Vesić za Novo jutro TV Pink.

-Sprema se distribucija 173.000 paketa za penzionere koji žive na teritoriji Beograda iimaju penziju ispod 30.000 dinara. Takođe smo pripremili pakete za decu sa smetnjama u razvoju i za osobe sa invaliditetom. Reč je o 8.000 paketa I to radimo sa Adrija medija grupom i Bankom hrane – rekao je i dodao da svi mogu da se jave Centrima za socijalni rad.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesić je dodao da grad prirema još 6.000 paketa od kojih će 5.000 da ide osobama koja imaju troje i više dece, a koja idu u vrtiće na teritoriji grada i za 1.000 dece kojima grad plaća boravak u vrtiće, jer su roditelji socijalno ugroženi.

-Na ovaj način pokazujemo da smo svi solidarni i da želimo da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna. U paketu će biti oko 15 proizvoda vrednosti od preko 1.000 dinara – dodao je Vesić.

#Beograd

#Goran Vesić

<
'