AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da je jutros oko 5 i 30 sati, zajedno sa gradskim sekretarom za investicije Lukom Petrovićem, obišao Ulicu Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, koja je noćas u ponoć puštena za saobraćaj.

Vesić je rekao da je na celom potezu, između ostalog, urađena nova fekalna i kišna kanalizacija i da saobraćaj sada funkconiše kako treba.

"Kako je ranije puštena u saobraćaj Ulica 27. marta, sada saobraćaj funkcioniše na potezu od Ruzveltove do Takovske. Na celom ovom potezu urađena je nova fekalna i kišna kanalizacija, postavljene nove vodovodne cevi, nova LED rasveta, nove šine, nova kolovozna konstrukcija, deo elektro i telekomunikacionih instalacija je nov a deo je zaštićen, u skladu sa dobijenim uslovima, i postavljeni su novi semafori", naveo je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Foto: Facebook.com/Goran Vesić

Ističe da izvođač ima rok do kraja godine da na ovom potezu završili radovi na uređenju trotoara i parking mesta. Što se tiče deonice od Takovske ulice pa do Drinčićeve, naveo je Vesić, radovi bi trebali da budu završeni i ulica puštena za saobraćaj oko 20. novembra.I na ovom potezu, dodao je, do kraja godine moraju da budu završeni trotoari i uređena parking mesta.

Vesić je naglasio da će tako do kraja godine biti završeni svi radovi na potezu od Ruzveltove do Drinčićeve.

#Beograd

'